Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Troll Invasion #2

Μάιος του 2009. Το μπλογκ είναι στα σπάργανα I guess. Ένα από τα άκρως αδιάφορα και βαρετά φοιτητοάρθρα είναι τούτο. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν θα το διαβάσετε. Παραμένει επίκαιρο για να ευλογήσω και τα γένια μου. Το ωραίο ήταν αυτό το σχόλιο που θα παρουσιάσω παρακάτω που το είχα ανακαλύψει αρκετό καιρό μετά αλλά δεν είχα μπει στη διαδικασία του να σφαχτώ. Ούτε και τώρα θα το κάνω. Απλά πάντα ήθελα να γράψω μια μεγαλειώδη απάντηση γενικού ενδιαφέροντος (όπως πάντα) και ίσως τώρα ήρθε η ώρα.
Ο κύριος Lakis Velotris



Πως τολμάς και τιμας αντι να τιμωρας τους ανταρτες του πολυτεχνίου; εμεις οι ανταρτοπληγτοι του εξωτερικού θα δυσφημίζουμε την πουτάνα του Αρμαγεδδώνα ψευδελλαδα σας να ξερη δυσης. οποίος έβαλε Φλωράκη στη Βουλή την Ελλάδα θα θρηνη. οποίος ακούη Φαραντούρη, θα φάη τσεκούρι. διαλοτσυπριοτες έκρυψαν ανταρτες και για αυτο αξίζαν μάτωμα. Θρομβοβράκι: Θα τους γκρεμίσουμε τους έλληνες, σίγουρα ναί, με το τσεκουρί και με τον κασμά, θα τους φάμε, θα τους φάμε! ήμαστε ανταρτοπληγτοι πρόσφυγες όχι απόδημοι! όπως φύγαμε, μεχμεκωμουνες, να φυγουν. Αφού είστε ασυνεπείς στενοκέφαλοι, πεισματάρικες, άδικοι, γκρινιάρηδες, ακατανόητοι, Τριξόδοντες στα οικογενειακά θέματα, πως περιμένετε να σας εμπιστεύονται στα διεθνή θέματα; Η Ελλάδα είναι πουταναρχειο αρμαγεδδωνως που πρέπει να σφαγή για σωτήρια κόσμου. Όλη τρέλλα στο σφουγγάρι, με τα μούτρα στο παγγάρι, και ταμούτρα σου είναι φρούτα, να σε φάν ολοταχώς. Δεν ξεχνώ τους Τσυπρίοτες που έκρυψαν τους αντάρτες που μας πλήγωσαν Δεν ξεχνώ τους Νηγρασιάτες του Βαφιάδη και Ζαχαριάδη της Νέας Ιόνιας τα Δεκεμβριανά που θα στείλω πίσω τα εγγόνια του στους Τούρκους για κεμπαμπια. Δεν ξεχνώ που εσφαξες Τούρκους γυναικόπαιδα στη Σμύρνη και Κρήτη και μας καταρρεύσεως Δεν ξεχνώ οτ τα συνεχείς πραξικοπήματα του Βενιζέλου εχυσαν πάρα πολύ περισσότερο αιμα απο την χούντα Δεν ξεχνώ οτι κουμούνο φορολογία έστειλε Έλληνες στη Σμύρνη μετά το 1821. Δεν ξεχνώ οτι η Ζηλωτή κουμούνα έκανε αγρότες να ασπασθούν Τουρκοκρατία Δεν ξεχνώ οτι ζυμωτές Παλαμά σφάξαν αριστοκρατία Θεσσαλονίκης Γιά να φέρουν τους σλαβοκουμούνες Καντακουζηνού και την ανατολική δαιμόνια ησυχασμός. Νερουλάκι μου, πες την σούβλα πυρετό στη φτέρνα και να ξαναβαλη τον πιτοκόθορο στο σιρταρι. Για αυτό πρέπει να σφαγή μεχμεκουμούνα πουτάνα Ελλάδα να σωθεί ο κόσμος.


Καταρχάς, αισθάνομαι στόκος αν αυτά είναι Ελληνικά. Δεν καταλαβαίνω. Ένα χάμστερ με 8 πόδια και μόνιμη μαστούρα από XTC καλύτερα θα έγραφε.


Δε νομίζω ότι χρειάζεται να παραθέσω λινκζ, αν και μάλλον θα το κάνω. Πάντως η πραγματικότητα είναι μία:


Αν είναι τρολ, είναι ένα πολύ καλό. Αν δεν είναι...


http://www.defencegreece.com/index.php/2012/01/laos-chief-says-ephraim-detention-has-ruined-russia-ties/

https://ohifront.wordpress.com/2012/02/13/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-6-450-offshore-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια: