Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση: Βαρύγδουπη και γελοία

Στα διαλείμματα από τη συγγραφή της πτυχιακής μου πρέπει να ξεκινήσει χτες, θα συμβαίνει κάτι περίεργο. Θα απομακρυνθώ για ένα διάστημα από τα χιουμοριστικά κείμενα και τα πολιτικά σχόλια γιατί θα τολμήσω να κάνω κάτι που αμφιβάλλω για την επιτυχία του.

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω με απλούς όρους το νομισματικό σύστημα και την οικονομία του πλανήτη, όπως την ερμήνευσα εγώ μετά από μπόλικο διάβασμα αρκετών ετών.

Δεν ξέρω τι θα επιτύχω μιας και το ιντερνετς είναι γεμάτο από δαύτα αλλά ελπίζω με το τραγικό χιούμορ που με διακατέχει και τα φανταστικά άκυρα παραδείγματα που χρησιμοποιώ να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα και να μάθουμε και κάτι ανταλλάζοντας απορίες αλλά απόψεις πιο ψαγμένων από μένα.

Για να γίνει αυτό βέβαια προϋποθέτει τα γαμημένα τα comments να μην ντρέπεστε να τα βάλετε
γιατί τα αγαπάω και χέζομαι από τη χαρά μου κάθε φορά που έχω κι από ένα.

Επίσης, ephee, τρυποκάρυδε και Kate, γουστάρω τα κόμμεντς λέμε μην τα τσιγγουνευτείτε ποτέ!

Ephee & τρυποκάρυδε ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ!

Αντε να πούμε γιατί είμαι και πολύ γιο και μπαντ μαδα φάκα.

4 σχόλια:

ephee είπε...

Ρε κοιμησμένε προσπαθώ, μη μου τη λες έτσι. Κι ύστερα, από την ώρα που μου κατεβαίνει η ιδέα μέχρι να τη γράψω, έχω ξενερώσει, νιώσε με!
Θέλω να δω τα αποτελέσματα της ανάλυσής σου, τόσο πολύ που νιώθω ενοχές για την πτυχιακή σου.
Αυτοκλωτσήθηκες σήμερα;

Sacred Chemist είπε...

Aγαπητή αυτοκλωτσήθηκα το καλοκαίρι αρκετά και μπορώ να πω ότι είχε αποτέλεσμα.

Δε στη λέω, παράκληση είναι. Έφυγε ο Raggedy, δε γράφετε κι εσείς συχνά (όχι ότι εγώ τρελαίνομαι στο γράψιμο)
τι στο καλό, θα το κλείσουμε!

Μετά την ανάλυση (που δεν ξέρω πόσα parts θα χρειαστεί) -κι εγώ νιώθω ενοχές- ετοιμάζω δεύτερη, παρουσίαση διάσημων χημικών ατυχημάτων :P

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Τρυποκάρυδος είπε...

Ότι μπορώ κάνω ρε συνάδελφε. Μια δεν έχουμε στυλό, μιά έχει τελειώσει το χαρτί, μια έχει απεργία το μυαλό και δεν κατεβάζει ιδέες, ξες πως είναι αυτά...

Στα ποστ σου που δεν έχω σχολιάσει είναι είτε γιατί ένιωθα πως τα χεις πει όλα εσύ και πως οτιδήποτε κι αν "προσθέσω" θα φαίνεται τόσο μικρό και άδειο ή παράταιρο σε σχέση με την αρχική σου ανάρτηση, είτε γιατί δεν είμαι γνώστης του θέματος και σιχαίνομαι να το παίζω. Προτιμώ να σιωπώ παρά να λέω μπούρδες.

Παρ' όλα αυτά, και εξ ιδίων κρίνωντας αλλά και από τα λεγόμενα σου αλλά και άλλων μπλόγκερ, διαπιστώνω τελικώς πως το γαμίδι το σχόλιο το έχουμε ανάγκη. Είναι κάτι σαν ανταμοιβή, σαν σιωπηλό χειροκρότημα.

Sacred Chemist είπε...

Μην το παίρνετε έτσι. Για σας τους τρεις που ανέφερα κάνω ειδική μνεία, να μην σταματήσετε να σχολιάζετε.
Για τους υπόλοιπους που το διαβάζουν και μετά μου λενε στο φβ "ωραίος" πάνε αυτά. ;)

Όσο για τα περί σχολίων, μάλλον συμφωνώ 1400% με τον Τρυποκάρυδο. Τα έχουμε ανάγκη σίγουρα απλά δεν έχω βρει ποτέ τον εαυτό μου να γράφει γι αυτά. Όχι, όπως στο ποστ με τους εξωγήινους γενικά μιλώντας. Δεν έχω γράψει ποτέ κάτι μόνο και μόνο για τα σχόλια ενώ ξέρω άτομα που το κάνουν. :P