Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Ω, ναι, έχω όρεξη. Όρεξη για απίστευτο βρίσιμο. Πράγματα που μου τη σπάνε, μου τη δίνουν, μου χαλάνε την ημέρα και αν δεν πω κάτι θα σκάσω. Ελπίζω να γελάσετε εσείς οι τρεις περίπου που διαβάζετε τις πίπες μου ακόμη και αν διαφωνείτε. Ας ξεκινήσουμε.

Θα αρχίσω με τη σύλληψη του 22χρονου ΜΑΛΑΚΑ που απ'ότι φαίνεται ανήκε σε τρομοκρατική οργάνωση. Βρε καθυστερημένο όργιο, δε θα μεγαλώσει το τσουτσουνάκι σου όσο και να το τραβάς... Είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων.  Δε φταίει ο μεροκαματιάρης που η ζωή σου είναι για φούντο και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βάζεις βόμβες και να σπας βιτρίνες και όλα τα συναφή. Σιγά που απέκτησες και πολιτική άποψη 22 χρονών όρθιος μαλάκας. Κάτσε να σαπίσεις σε ενηλίκων, να σου πατήσουν και δυο τρεις πούτσους να συνέλθεις. Θα μπορούσα να βρίζω αιώνια κάτι τέτοια μπασταρδάκια αλλά θα σταματήσω. Μήνυμα προς τους γονείς, μαζεύτε τα τσογλάνια σας, μαλάκες.

Συνεχίζω το σάπιο βρίσιμο. Κατάρα στους καθυστερημένους ποδοσφαιρόφιλους που νομίζουν ότι το να σκάσουν μύτη με τη γκόμενα στο γήπεδο είναι ένδειξη υγιούς σχέσης. Βρε καθυστερημένε ανεγκέφαλε. Ας παραλείψω το γεγονός ότι Κυριακή μεσημέρι επέλεξες να πας στο γήπεδο. Δε με ενδιαφέρει αυτό. Σε άλλο ποστ ίσως αποφασίσω να ξεράσω στον τάφο σας. Και θα χαρώ πάρα πολύ τον πρώτο μαλάκα που θα τολμήσει να πιστέψει οτι μπορεί να μου πάει κόντρα. Αλλά ξαναμαναλέω δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ας επικεντρωθούμε στην προσπάθεια που κατέβαλαν τα εναπομείναντα πέντε εγκεφαλικά σου κύτταρα να σου περάσουν την πεποιήθηση ότι το να πάρεις μαζί σου το θεόμουνο στο γήπεδο είναι κάτι το γαμάτο. Βρε καθυστερημένε ανεγκέφαλε ταούγκανε, σύνελθε και μάζεψε τα χάλια σου από το δρόμο. Δηλαδή θες να με πείσεις ότι σκέφτηκες κάπως έτσι:

"Χμμμ, Κυριακή μεσημέρι παίζει Κωλοπετινίτσα Ημαθίας - Σαρδανάπαλοι Σερρών... Οι επιλογές μου είναι να μείνω στο κρεβάτι όλη μέρα με τη γκόμενα, να βγω για καφέ με τη γκόμενα, να παρατήσω τη γκόμενα και να πιω καφέ με όλον τον κόσμο, να πάω να δω εικοσιδύο τελειωμένους να κλωτσάνε μια μπάλα μαζί με την γκόμενα... Γαμάτο! Αυτό θα κάνω!"

και περιμένεις και να σε λυπηθώ; Έχεις μηδέν νοημοσύνη βέβαια, και το πιθανότερο είναι να μην ξέρεις να διαβάζεις καν. Αδικία δηλαδή να σε βρίσω; Στα παπάρια μου να σου τα μεταφέρουν παλιο γιδοβοσκέ. Σύνελεθε ανοργασμικό στρουμφάκι και πάρε τη γκόμενα από το γήπεδο. Πάνε πήδα την. Πάνε δολοφόνησε την. Πάνε καντης παιδάκια, χέστηκα απλά ΜΗΝ ΤΗ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΛΕΟΣ! Μη μου αρχίσεις τις πίπες "μα το ήθελε και αυτή" να χαρείς, Αν το ήθελε και αυτή, προφανώς δεν έχετε κάνει σεξ ακόμη. Αν είχατε κάνει θα έβλέπες ότι τα έχεις με τρανσεξουαλ με τεράστιο παπάρι και αν όντως έχετε κάνει τότε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο σ'αρέσει το ποδόσφαιρο αφού είσαι μια πουστάρα του κερατά.

Πάμε παρακάτω.

Τις προάλλες κατέβαινα στο κέντρο όταν εντόπισα μια σειρά από είκοσι άτομα περίπου να φωνάζουν. Είχαν και πανώ. Πορεία ντεμέκ. Τέσσερα αγοράκια και άλλα δεκαπέντε κοριτσάκια με τους κώλους όξω, ήταν παρατεταγμένα σα σχολική εκδρομή και τι έκαναν λέτε; Μα βεβαίως βεβαίως ζητούσαν 1400 ευρώ βασικό μισθό! Καλά ρε άμυαλοι πουθενάδες, νιώστε λίγο! Εδώ η χώρα βουλιάζει και εσείς θέλετε και 1400 ευρώ βασικό; Και άντε πες σου τα δίνω ρε βρωμιάρη πανοκρατητή. Τι σκατά μπορείς να προσφέρεις ρε μαλακισμένο στη χώρα σου, όταν το μόνο που κάνεις είναι να την αγνοείς; Τι στο διάολο έκανες εσύ στα φοιτητικά σου χρόνια που να απαιτεί τέτοια ανταμοιβή; Και μην ακούω μαλακίες για μισθούς στο εξωτερικό γιατί συφιλιάζομαι. Εκεί δουλέυουν παληκάρια δε φιδιάζουν. Και δουλεύουν γιατί ο νόμος εκεί είναι φόβος και τρόμος.

Και να περάσω και στο φλέγων ζήτημα. Στην Ελλάδα αγαπητοί, οι νόμοι είναι μόνο για να είναι. ΑΠλό παράδειγμα, ο αντικαπνιστικός νόμος. Επειδή το ζω από πρώτο χέρι, το μόνο που κατάφεραν οι νομοθέτες ήταν να πείσουν τον Έλληνα να καπνίζει ακόμη περισσότερο. Άμα του πεις δε θέλω να αναπνέω τον καπνό σου, χαμογελάει και σου δείχνει την πόρτα! Θράσος! Σου λέει ότι γουστάρω θα κάνω. Εγώ θέλω να πεθάνω νέος και θα πάρω και τους άλλους μαζί μου! Γιατί βρε καρκινώματα, θα πάθετε κάτι άμα δεν καπνίσετε; Δηλαδή τι στο διάολο πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι σε ένα μαγαζί κλειστό από παντού ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ να καπνίσεις δυο πακέτα σε τέσσερεις ώρες. Βγες έξω και κάνε ότι θες. Και πάρε μετα το τσιγάρο και βαλτο στον κώλο σου, γιατί΄ούτε κάτω θέλω να το βλέπω. Μαλάκα. Στο κάνανε τέσσερα ευρώ το πακέτο και συνεχίζεις και παίρνεις δύο την ημέρα. Μα που σκατά τα βρίσκεις; 240 ευρά το μήνα για τσιγάρα αλλά παραπονιέσαι για τα 680 που είναι ο κατώτερος.

Ζωντόβολα. Ξυπνήστε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

file kala ta les alla ante gamisou

Ephee είπε...

Αυτό το post, έχει υλικό για 3-4 αναρτήσεις. Γιατί δεν επεκτείνεσαι;
Εγώ ήδη μαγειρεύω κάτι για τους ποδοσφαιρόφιλους.

Και by the way, αν σε χαλάει ο βλαμμένος που κουβάλησε τη γκόμενα στο γήπεδο, εμένα με χαλάει η γκόμενα που για να της κάτσει ο κατές έχει γίνει χαμαιλέων. Κλασικοπερίπτωση ανεγκέφαλης που φοράει καρφιά και perfecto όταν τα φτιάξει με μεταλά και κασκόλ της ομάδας στη δική σου περίπτωση.