Τρίτη 24 Απριλίου 2012

I am flowerhellene!

Το δήλωσα έτσι;

Ανθέλλην.



Υπότιτλους δεν έχει από μένα. Ξέρουμε 5 (πέντε) γλώσσες άλλωστε.

Πάμε στα καθέκαστα, Κατερίνα. (Επειδή ίντερνετς είναι, αν ποτέ το δεις αυτό, ο ενικός είναι επειδή "You are Katerina" και είπα να το πάρω έτσι. Δεν έχει να κάνει με σεβασμό και τέτοια.)
 Συμφωνώ. Το άρχισες πολύ καλά. Τόσο καλά που απόρησα. Αλλά για 40 χρονών άνθρωπος το ξέσκισες. Περίμενα περισσότερη ωριμότητα.

Ναι, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Ούτε κλέφτης. Και δεν πίνω ούζο. Και να πάνε να γαμηθούν όλοι όσοι το πιστεύουν.Δεν είναι θέμα άποψης, είναι θέμα αντικειμενικής αλήθειας. Καλά το πήγες.

Μετά περί democracy και την έξυπνη χρήση του τρίτου ενικού ("it" για όσους δε μιλάνε και τις 5 (πέντε) γλώσσες) μου απέδειξες ότι δεν πάσχεις από το μικρόβιο του Έλληνα.

Μετά ξέρεις τι περίμενα; Περίμενα τους άστεγους, τους παράνομους, τους μαλάκες. Περίμενα να δείξεις κόσμο που πεινάει, μετανάστες που αυτοκτονούν γιατί μόνο καλύτερο μέλλον δε βρήκαν. Περίμενα να θίξεις τους 300, να αφυπνίσεις τον κόσμο ρε αδερφέ.

Αλλά εσύ μου πετάς το "I invented..." Ε, άει στην ευχή της λήθης.

Αυτή η χοντροκεφαλιά θα μας φάει.

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς να αποδείξουμε το πόσο τέλειοι είναι οι Έλληνες.

Κατερίνα, λυπάμαι αλλά you invented nothing. Και δεν περίμενα να πέσεις στην παγίδα. Ειλικρινά.

Κρίμα.

Από αυτό χάνει ο Έλληνας. Από την ψωροπερηφάνια του. Από την αρχομανία του. Από την τάση του να θέλει να είναι ο πρώτος και ο καλύτερος και ο σοφοτερότερος.

Μετά πάλι καλά το πήγες. Τελείωσες πολύ καλά αλλά το μελανό σημείο με απογοήτευσε. Περίμενα κάτι παραπάνω από τους καλλιτέχνες. Μια φρέσκια, έξυπνη και διαφορετική ματιά. Όχι, τα ίδια αναμασημένα μοιρολατρικά.

Κρίμα.


6 σχόλια:

Greek Movie Jar είπε...

Πέστα γιατί και γω απόρησα!

Sacred Chemist είπε...

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι είναι εξ Αμερική ορμώμενοι και εκεί πέρα τα πράγματα είναι πολύ άγρια. Μιλάω και με φίλους (Έλληνες)αλλά και με Αμερικανούς και είναι επικίνδυνο πλέον να είσαι Έλληνας.

Αλλά πάλι πιστεύω ότι επικεντρώθηκε το βίντεο σε λάθος σημεία.

Sacred Chemist είπε...

Εξ Αμερικής ορμώμενη*

Greek Movie Jar είπε...

Ήταν το "γάμος αλά ελληνικά" all over again, εμείς τα φτιάξαμε όλα, εμείς είμαστε το φως και θες να της απαντήσεις, να που καταντήσαμε κορίτσι μου! με εκνεύρισε γιατί δεν είπε τίποτα και το greek την πείραξε, λες και όλα τα άλλα είναι οκ και την πείραξε αυτό.

ephee είπε...

ΧαχαχαχααααΑΑΑ! Την κοτσάνα δεν την εντόπισε κανείς με τη μπαρούφα περί "free market" όσο από πίσω φαινόταν η αρχαία αγορά; Έκλαψα!
Και η επικότερη κοτσάνα ήταν το "most of the people in my country speak many foreign languages". Κατερίνα, most of the people in your country, don't even speak their own"..
Hesta που λες..

Sacred Chemist είπε...

Καλά, ναι, δεν υπήρχε εκείνο με την αγορά.

Πολύ γέλιο γενικώς.

Εύχομαι να έρθει και να ψηφίσει πάντως. Ακόμη κι έτσι. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!