Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ξεπλυμένες αρρώστιες

Αφορμή ετούτο:

http://www.apokriatika.com/gr/apokriatikes-peroukes/peroukes-xaraktiron/perouka-tzoulia.asp?plc=4&c_id=122&thisPage=1

Αφού μαζέψετε τις σιαγώνες και τα λοιπά από το πάτωμα, να ενημερώσω ότι ακούω Mastodon - The Czar και ίσως βοηθήσει να μπείτε στο κλίμα αυτού του LAP (Long - Awaited Post - ποιος είσαι ρε μεγάλε...). Κοινωνικό φαινόμενο οι πουτάνες. Αλήθεια σας λέω. Και δη αυτές που επιζητούν την προβολή του άπατου μουνιού τους. Δεν έχει να κάνει με κάποια αποστροφή μου προς το πορνό - η αλήθεια είναι ότι το έτερον ήμισυ με απεχθάνεται για την πληθώρα γνώσεων περί casting crew των εν λόγω ταινιών και όχι μόνο...- αλλά με την αποστροφή μου, ολοένα και μεγαλύτερη σας διαβεβαιώ προς τους γύρω μου. Εάν το μέλλον ενός ανθρώπου που δυστυχώς αντιλαμβάνεται τα πράματα λίγο διαφορετικά απ'ότι ο περισσότερος κόσμος είναι να καταλήξει μόνος σε ένα βουνό με μούσι 2.40m και μασχαλίλα που θα έτρεμε και ο Πλατυπόδης, τότε ειλικρινά το ατενίζω.

Δε μπορώ. (Να σημειωθεί ότι το ύφος του κειμένου φέρει επίτηδες έναν αέρα ψευτο-λόγιο vintage κατάστασης επειδή έτσι γουστάρω) Θυμάμαι τα σχολικά μου χρόνια και στοίχημα ότι κι εσείς στη διαδικασία, όπως κι εγώ, θα παρακολουθήσετε έκπληκτοι να ξεδιπλώνεται μπροστά σας ένα σεξοπορνοδιαστροφικό ταμπεραμέντο που είχε τουλάχιστον μια συμμαθήτρια σας και ένας συμμαθητής σας. Δηλαδή συγγνώμη, και για να ξεφύγω από το ύφος που με ζορίζει κομματάκι, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ; Η ανέλιξη της εν λόγω γοητευτικής αν μη τι άλλο κυρίας σε πανελλήνιο φαινόμενο, στην προσπάθεια της να καταπιεί 23 πόντους φαλλικής απελπισίας της απέφερε ούτε λίγο ούτε πολύ περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ. (Μην πεταχτει σαν την πούτσα κανας μαλάκας οικονομολόγος, θα γίνει της Πόπης - του Νταλάρα, ναι...)Τζίρος, πωλήσεις. Αν κάποιος έχει ακριβές νούμερο επιβάλλεται να το παραθέσει, και το κείμενο θα αλλαχτεί αναλόγως.

Εάν δεχτούμε έναν μισθό της τάξεως των 800 ευρώ μηνιαίως φτάνουμε αισίως τα 9600 ευρώ το χρόνο. Εάν τώρα χρησιμοποιήσουμε το τελευταίο νούμερο ως διαιρέτη για το 2 εκατομμύρια καταλήγουμε στο εξής καταπληκτικό νούμερο: 208,3 με περίοδο το 3. Με λίγα λόγια, σε 200 χρόνια περίπου θα έχει βγάλει ένας απλός μισθωτός τα λεφτά που έβγαλαν οι εν λόγω επιχειρηματίες σε μια ώρα. Και μάλιστα διαπράτωντας το πιο δεύτερο φυσικό πράγμα στον κόσμο: Σεξ με μαστουρωμένη παρτενέρ. (Το πρώτο είναι το απλό σεξ).

Προσπαθώντας να αναλύσω τα αίτια της μανίας (διότι περί αυτού πρόκειται) βρήκα τον εαυτό μου αντιμέτωπο με δεύτερο τραγικό βίντεο έτερης ξανθιάς, με μπόλικο χώρο για ιδιαίτερο μάθημα λιποαναρρόφησης. Περιττό να προσθέσω ότι τους χρωστάω τουλάχιστον δέκα χρόνια ζωής για το γέλωτα που μου προκάλεσαν.Εκεί τα πράγματα ήτο διαφορετικά. Κατέληξα στο ότι δεν είναι τόσο η πράξη αυτή καθαυτή, όσο το πρόσωπο. Θα μου πεις κάτι μας είπες. Κι όμως σκοπέυω να καταλήξω σε αηδιαστικό συμπέρασμα. Bear with me. (Γαμώ το και είπα να μην κάνω χρήση της αγγλικής σε ένα post)

Το γνωστό σύνδρομο της κλειδαρότρυπας. Εκεί καταλήγω. Είναι τραγικό. Οι άγγλοι έχουν μια καταπληκτική λέξη για ένα παρόμοιο φαινόμενο. Vicarious. Δείτε το σας προκαλώ. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω (σύμφωνα πάντα με τον εγκέφαλό μου) είναι η ζήλια. Ναι, είναι ζήλια. Γιατί όλοι μας (λέω "μας" για να μη βγάζω την ουρά μου απέξω. Γενικότερα το ιντελεκτουέλ κατήγορω δε μου πάει. Προτιμώ να σας δώσω το μπούλο με βρισιές. Ή βρυσιές. Όπως επιθυμείτε.). Και επειδή ο ειρμός μας άφησε χρόνους, επανεκινώ. Γιατί όλοι μας, είχαμε κάποτε έναν κρυφό έρωτα με την πουτάναρα του σχολείου. Όλοι μας κάποτε ζηλέψαμε τον 'χ' ψωλαρά που της τον έδωσε εις τα αποχωρητήρια την ώρα της γυμναστικής. (και στη δική μου εποχή, όλοι μας θα θέλαμε να είχαμε και μεις ένα βίντεο στο κινητό μας που την πηδάμε εις τα τέσσερα, κοινώς 'σκυλίσια'.)

Ας ταχτοποιήσουμε το Inner Turmoil μας λοιπόν και ας αναπαύσουμε την ψυχή μας παρακολουθώντας την κορύφωση, το λεγόμενο climax εις την αμερικάνικη αναφερόμενο σε ψυχοπαθείς με εμμονές. Η κορύφωση είναι η δυνατότητα απόκτησης της δικής μας προσωπικής ερωτικής κασέτας με την μεγαλύτερη πουτανάρα όλων το εποχών. Με πλάνα POV (point of view για τους ηλίθιους που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και για τις γυναίκες που άντεξαν να διαβάσουν ως εδώ (wink ephee)) για μεγέθυνση του ελάχιστου ανδρικού μορίου, (σε φωνή διαφήμισης) μπορείς κι εσύ να γαμήσεις την Ιουλία με ψωλή 25 πόντων και να μή χύσεις σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Βέβαια σπίτι, όταν πρωτο έπαιξε η τσόντα και την είδες να σου κάνει στριπτίζ και να σου λέει ότι όλοι οι άλλοι έχυναν αμέσως, ένα ρίγος σε διαπέρασε.

Σαν την πρώτη φορά που έκανες LSD ένα πράμα. Και σκούπισε την κρέμα από τον αφαλό και το μάρμαρο γιατί αφήνει σημάδι και δώσε βάση:

Το μόνο που σου έμεινε είναι να ξεπλύνεις την αρρώστια σου και να ξεθάψεις το καθυστερημένο κόμπλεξ σου φορώντας μια περούκα που φέρει την υπογραφή της λεγάμενης, ξυρίζοντας το μπούτι σου και παίζοντας το ελαφρών ηθών. Και ελαφρά τη καρδία. Εγω; Εγώ θα σερβίρω σουβλάκια στη Βαλαωρίτου, όσο εσύ θα χαριεντίζεσαι με τις ανασφάλειές σου. Μέχρι τότε, γίνε μάυρος και πήδα την πόρνη παρέα με τον κολλητό σου. Ποιο ρόλο να πάρεις; Μα αυτουνού που την έχει μεγαλύτερη φυσικά.

Till then,
φιλάκια ρουφηχτά...